hairtattootwente.nl

logo

Tarieven

Wat kost een HairTattoo behandeling

Dit is misschien wel de meest gestelde vraag.
Het starttarief is vanaf €500,- voor één zone. Voor een volledige pigmentatie behandeling (zone 1 t/m 7)  berekenen wij €3500,- inclusief BTW.

Deze prijzen gelden vanzelfsprekend voor een behandeling bij het hoofdhuidgedeelte. Onder dit gedeelte valt de haarlijn (zone 1), middengedeelte hoofd (zone 2 en 3), hoge en lage kruin (zone 4 en 6), de zijprofielen (zone 5) en de contourlijn (zone 7).

Er zijn verschillende factoren die meespelen bij het bepalen van de prijs. Heel belangrijk is dat er gekeken wordt naar je persoonlijke situatie; hoe ziet de conditie van je hoofdhuid eruit, hoeveel rest- haar is er nog aanwezig, wat is de dikte en de dichtheid van je haar maar vooral ook hoe groot is feitelijk het te behandelen gebied.

We gaan uit van standaard 4 basisbehandelingen.

Een behandeling ziet er als volgt uit:

  1. De eerste twee behandelingen zijn uitvoerige behandelingen waarbij de eerste deklagen worden aangebracht. In de tweede sessie wordt de dichtheid van de pigmenten opgevoerd zodat er een stevige basis ligt. De behandelduur per sessie is gemiddeld 3,5 uur.
  2. De laatste 2 behandelingen zijn kortere detailbehandelingen en vinden plaats om de twee weken. Meerdere lagen van inktpigmenten worden over elkaar gezet wat zorgt voor een natuurlijk resultaat. Met name het creëren van natuurlijke haarlijnen is onze specialiteit.

Via onze werkwijze/behandelmethode kan je binnen 5 weken helemaal klaar zijn.

Let bij de behandelingen ook nog op het volgende:

  • het werken in vier sessies ten gunste van de kwaliteit
  • het begrip van de behandelaar op je persoonlijke situatie
  • zeer natuurlijke resultaten, ook voor de langere termijn
  • aansluitende kleurpigmenten op de bestaande haarkleur
  • geen verkleuring
  • het resultaat zoals de behandelaar heeft afgesproken
  • de gerichtheid van de behandelaar op adequate na-behandeling


Wil je graag advies op afstand? Dat kan door middel van foto’s op afstand consult. Deze foto’s kunnen via het contact formulier geüpload worden. Door middel van de toegestuurde foto’s krijg je advies en een prijsbepaling op maat. Na beoordeling nemen we graag even contact met je op om dit vrijblijvend te bespreken