hairtattootwente.nl

logo

Micro Haar Pigmentatie (MHP)

De Revolutionaire Oplossing voor Haarverlies

Bij Hair Tattoo Twente zijn we trots op onze expertise in micro haar pigmentatie (MHP). Deze geavanceerde techniek biedt een effectieve oplossing voor zowel mannen als vrouwen die te maken hebben met haarverlies.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan
micro haar pigmentatie
hair tattoo

Wat is Micro Haar Pigmentatie?

Micro haar pigmentatie, ook bekend als micropigmentatie of micro pigmentatie, is een niet-chirurgische behandeling waarbij natuurlijke pigmenten in de hoofdhuid worden geïnjecteerd. Dit proces bootst haarfollikels na, wat resulteert in een voller ogende haardos.

Hoe werkt Micro Haar Pigmentatie?

Tijdens de behandeling zal een getrainde en ervaren technicus een speciale naald gebruiken om kleine puntjes van pigment in de hoofdhuid te injecteren, die lijken op de natuurlijke follikels van het haar. Dit wordt gedaan met behulp van een apparaat dat lijkt op een tatoeëermachine, maar met speciale naalden en pigmenten die specifiek zijn ontworpen voor MHP.

Deze pigmenten zijn er in verschillende kleuren en tinten en worden gekozen op basis van je haarkleur, huidtint en het gewenste uiterlijk. De technicus zal de pigmenten strategisch op je hoofdhuid plaatsen om de illusie van een vollere haardos te creëren, en zal tijdens de behandeling rekening houden met de natuurlijke haargroei en de vorm van je hoofd.

Micro Hair Pigmentation: Een Wereldwijde Trend

Ook bekend als micro hair pigmentation in de internationale gemeenschap, deze behandeling wint snel aan populariteit over de hele wereld. Dankzij de natuurlijke resultaten en het gebrek aan hersteltijd kiezen steeds meer mensen voor deze innovatieve oplossing.

Deze pigmenten zijn er in verschillende kleuren en tinten en worden gekozen op basis van je haarkleur, huidtint en het gewenste uiterlijk. De technicus zal de pigmenten strategisch op je hoofdhuid plaatsen om de illusie van een vollere haardos te creëren, en zal tijdens de behandeling rekening houden met de natuurlijke haargroei en de vorm van je hoofd.

Waarom Kiezen Vrouwen voor Micro Haar Pigmentatie?

Micro haar pigmentatie voor vrouwen biedt een subtiele manier om haarverdichting te bereiken zonder de noodzaak van chirurgie. Of het nu gaat om het verbergen van dunne plekken of het verbeteren van de algehele haardichtheid, haarpigmentatie biedt een oplossing die zowel effectief als natuurlijk ogend is.

Voordelen

MHP Behandelingen

Onze MHP behandeling, ook wel bekend als Micro Haar Pigmentatie, is een populaire keuze voor velen die op zoek zijn naar een niet-chirurgische oplossing. Deze behandeling bootst haarfollikels na, waardoor het lijkt alsof u meer haar heeft dan u in werkelijkheid heeft.

Veel gestelde vragen

Hoewel er enig ongemak kan optreden tijdens de behandeling, is Micro Hair Pigmentatie over het algemeen niet pijnlijk. De meeste mensen beschrijven het gevoel als lichte druk of tintelingen op de hoofdhuid. Een verdovende crème kan voorafgaand aan de behandeling worden gebruikt om eventuele ongemakken te verminderen.

De kosten van micro haar pigmentatie variëren afhankelijk van het te behandelen gebied en de complexiteit van de behandeling. 

Ons starttarief is vanaf €500,- voor één zone. Voor een volledige pigmentatie behandeling (zone 1 t/m 7)  berekenen wij €3500,- inclusief BTW.

Voor meer informatie kan je onze tarieven hier bekijken.

Micro haar pigmentatie (MHP) is een niet-chirurgische behandeling waarbij natuurlijke pigmenten in de hoofdhuid worden geïnjecteerd om de illusie van haarfollikels te creëren. Het resultaat is een voller ogende haardos, waardoor het ideaal is voor mensen met dunner wordend haar of kaalheid.

Scalp pigmentatie, ook wel hoofdhuid pigmentatie genoemd, is vergelijkbaar met micro haar pigmentatie. Het is een techniek waarbij pigment op de hoofdhuid wordt aangebracht om de illusie van een vollere haardos te creëren. Het kan worden gebruikt om een geschoren look te simuleren of om dunner wordende gebieden te camoufleren.

SMP staat voor Scalp Micropigmentation, wat in het Nederlands vertaald kan worden als hoofdhuid micropigmentatie. Het is een techniek waarbij kleine pigmentdeeltjes in de hoofdhuid worden geïnjecteerd om de illusie van haarfollikels te creëren. Het resultaat is een natuurlijk ogende haardos die helpt bij het camoufleren van haarverlies.

Ja, Micro Hair Pigmentatie kan zowel voor mannen als vrouwen een effectieve oplossing zijn voor haarverlies. De behandeling kan worden aangepast aan de specifieke behoeften en wensen van de patiënt, ongeacht hun geslacht.

MHP wordt beschouwd als een permanente oplossing voor haarverlies en kan jarenlang meegaan. Na verloop van tijd kan het echter vervagen, vooral als het wordt blootgesteld aan veel zonlicht of agressieve haarproducten. Het kan nodig zijn om de pigmenten na enkele jaren bij te werken om het beste resultaat te behouden.

MHP is over het algemeen het meest geschikt voor mensen met patroonkaalheid of haarverlies dat het gevolg is van dunner wordend haar. Het kan minder geschikt zijn voor mensen met zeer weinig tot geen haar op hun hoofdhuid, omdat er nog steeds voldoende natuurlijk haar nodig is om de illusie van een vollere haardos te creëren. Een ervaren technicus kan echter bepalen of MHP geschikt is voor jouw specifieke type haarverlies.