hairtattootwente.nl

logo

Over ons

HairTattoo Twente

Helping you look good

Mijn naam is Tamara en ik ben het gezicht achter HairTattoo Twente.

Ik heb ruime ervaring als allround PMU specialiste. In het begin richtte ik me voornamelijk op medische en cosmetische pigmentatiebehandelingen maar al snel heb ik me gespecialiseerd in micro hair pigmentatie. Ik ben opgeleid door Irma Hulscher van Hulscher Cosmetics, Lisa Lefever van Lefever Clinic en Patrick Elsenberg van Hairtattoo Institute.

Ik vind het een eer om mijn klanten te mogen helpen om een stuk onzekerheid weg te nemen, door bijvoorbeeld het camoufleren van littekens, een volume behandeling bij een verminderde haarinplant en om hulp te kunnen bieden bij het camoufleren van alopecia.

Ik werk met de meest hoogwaardige producten en mijn kracht is dat ik geen klant de deur uit laat gaan zonder het gewenste resultaat. Ik geef altijd een eerlijk advies en ben duidelijk in de te verwachte resultaten. Verder werk ik altijd hygiënisch volgens de richtlijnen van de GGD en ben ik oprecht geïnteresseerd in de klanten die ik behandel.
Samen werk ik met mijn klanten aan een mooie oplossing voor hun probleem of onzekerheid door middel van pigmentatiebehandelingen.

De beste versie van uzelf worden, dat wilt u toch ook?